Prepojenie systému RecruHR s CRM WordPress

Obsah článku

Ako prepojenie RecruHR funguje?

Prepojenie RecruHR s  systémom WordPress je skvelým riešením pre spoločnosti, ktoré chcú efektívne spravovať svoje pracovné ponuky priamo na svojej webovej stránke. Tento systém umožňuje automatické zobrazovanie voľných pozícií, ktoré sú aktuálne spravované v RecruHR, na vašom WordPress webe, a to všetko v customizovanom dizajne podľa vašich potrieb. Prepojenie sa realizuje prostredníctvom API, ktoré zabezpečuje synchronizáciu údajov medzi týmito dvomi platformami.

V praxi to funguje tak, že všetky pracovné ponuky zadané do RecruHR sa automaticky zobrazujú na stránke vo vopred definovanom formáte. Týmto spôsobom odpadá potreba manuálneho zadávania informácií, čím šetríte čas a predchádzate chybám pri aktualizácii údajov. V reálnom čase sa zobrazujú aktuálne informácie o pracovných ponukách vrátane ich detailov, benefitov a požiadaviek.

Čo RecruHR Connector dokáže?

Systém je nastavený tak, aby sa pracovné ponuky pravidelne synchronizovali a zobrazovali sa s aktuálnymi údajmi. Taktiež je možné definovať vlastné kategórie a filtre, na základe ktorých sa budú ponuky zobrazovať. Prepojenie je plne flexibilné, a preto môžete jednoducho integrovať aj ďalšie prvky, ako sú bannery, CTA tlačidlá a podobne.

Zobrazovanie ponúk vo vlastnom dizajne

Jednou z najväčších výhod prepojenia je možnosť plne prispôsobiť dizajn zobrazovania pracovných ponúk. Môžeme si definovať, ako budú ponuky vyzerať, aké informácie budú prioritne zobrazené a akým spôsobom sa budú ponuky zobrazovať na rôznych zariadeniach. Custom dizajn vám umožňuje prezentovať pracovné ponuky v súlade s vašou značkou a celkovým vzhľadom webu.

Reakcie na pracovné ponuky

Jednoduchá možnosť reagovať na pracovné ponuky je jedným z kľúčových prvkov pre efektívnu správu náborového procesu. Prepojenie umožňuje používateľom rýchlo a pohodlne odosielať svoje žiadosti priamo cez vašu stránku. Formuláre na reakcie sú plne prispôsobiteľné, a môžete do nich zahrnúť rôzne políčka, ako napríklad nahrávanie životopisu, motivačného listu či ďalších dokumentov.

Následne sú všetky reakcie automaticky zaznamenané v RecruHR systéme, kde ich môžete okamžite spracovať. Týmto spôsobom eliminujete riziko straty dôležitých informácií a zjednodušíte komunikáciu s uchádzačmi. Automatizovaný systém taktiež umožňuje posielanie potvrdzovacích emailov.

To nie je všetko 😎

Ďalšou výhodou je možnosť napojenia na ďalšie nástroje tretích strán, ako sú CRM systémy, marketingové platformy alebo aplikácie na sledovanie výkonu. Týmto spôsobom môžete vytvoriť komplexné riešenie pre správu náborového procesu, ktoré bude plne prispôsobené vašim potrebám.

Okrem implementácie RecruHR Connectoru ponúkame aj ďalšie služby, ktoré vám pomôžu optimalizovať vašu online prezentáciu. Či už potrebujete komplexný redizajn webuči grafické prácesme tu pre vás. Naši experti vám radi poradia s návrhom a implementáciou riešení šitých na mieru vašim potrebám.

Máte záujem? Poďme na to!

Ak chcete zjednodušiť svoj náborový proces a zabezpečiť, že vaše pracovné ponuky budú vždy aktuálne, prepojenie RecruHR s WordPressom je ideálnym riešením. Kontaktujte nás prostredníctvom formulára alebo zavolajte, a radi vám pomôžeme s implementáciou. Spoločne vytvoríme riešenie, ktoré bude priamo prispôsobené vašim potrebám a požiadavkám. Nechajte nás postarať sa o technickú stránku, aby ste sa mohli sústrediť na to najdôležitejšie – výber tých najlepších kandidátov.

Picture of Nicolas Winkler
Nicolas Winkler

Web Developer a dizajnér so špecializáciou na WordPress a WooCommerce.

Zdielať :